Monday, August 23, 2010

Panasonic 3D Camcorder HDC-SDT750 - Перша 3D Відео Камера від Панасонік

Panasonic оголосили про вихід у світ першої 3Д відео камери для "обичних" користувачів. Консюмер по-їхньому. Так от це диво вміє знімати відео у 3D форматі. Українці ше навіть не дуже знають на чому 3Д можна дивитися крім як на екранах кінотеатрів, а тут - на тобі, вже можна й відео знімати. Я б може і купив сей девайс якби:
  1. Мав хоча б бездарний 3D телевізор на кшалт Samsung UE-46C7000.
  2. Мав поза 2 тисячі їхніх грошей.
  3. Не був дурним.
  4. Сей девайс був у наявності хоча б у забугор'ї.
Насправді цей пристрій, це шось схоже на HDC-TM700 - дуже солідну камеру, що знімає у фулл ХаДе так ше й 60 кадрів за секунду (гамериканська версія, євро версія 50 кадрів). Так от вони до цього додали такие собі 3D адаптер, штукенцію шо чіпляється на обєктив камери з двома камерами. Аби бачити все шо вона назнімає, тре буде й спеціальні окуляри. У Косові на базарі можна купити неактивні картонні. Мінусом є те, що у 3D режимі камері бракує пікселів, бо тре мати замість одного кадру одразу два. Відповідно розширення зменшили вдвічі. Хоча для львівських пачтішо ФуллХаДе тєліків цього предостатньо.
Цей пристрій можна замовити на амазоні за 1400 уо. Але це буде американка, і відповідно матимете клопіт з герцажом львівських лампочок (не знаю як воно у столиці). Там сей девайс зявиться в Октовбері. У нас певно теж, але вже після виборів. І ціна наша буде певно в районі 2100 уо, враховуючи ціни попередніх новинок.


Шоб відчути все диво ТриДе - тре продати свого ланоса, купити ЕлСіДі від самсунг, 3д трансмітер до нього, очкуляри, камеру, і адаптер до камери (у нас він навряд чи буде йти в комплекті). Разом буде приблизно 5000-5500 уо, якраз ціна ланоса. Зато які панти! Жоден олігарх такого немає, бо ше ніхто не має, а олігрхи все одно не зможуть то 3Д кіно декодувати)

Не скупіться, Живіть нині, фільмуйте в 3Де. Уявіть як файно виглядатиме відео з вам=шою дружиною на ланосі у такій супер якості?

Прочитав тутай.

No comments:

Post a Comment